semesterfiraren

hej.
Ursäkta min frånvaro. skyller på att min mobilbloggning inte funkar. men allt är fint. Imorgon blir det sol och bad i oskarshamn. Äntligen har värmen kommit! Dock börjar jobbet på månda redan.
 
Annars är det mycket bröllop i tankarna. Har träffat prällen. Så nu är det vigselprogram som ska fixas. Tyg till klänningen har anlänt idag, spännande. Slips till marcus är inköpt. ett stativ är lånat. några pompoms har gjorts. diverse materiel har införskaffats. nästan alla har osat.
btw tips på fina miljöer i vetis som kunde passa till bröllopsbilder önskas.
 
förresten vad sägs om rosa hår till den stora dagen?
 
//fcp
 

en dag kvar!

Igår i sommarvärmen var jag, b och malin i linkan en sväng. E nrolig trip som resulterade i mycket bra saker. En behå tex. och potentiella brudskor. Som är lite barnkalas fast ändå lite pensionär på samma gång.. Men sköna är dom! och det kanske är huvudsaken? är  väldigt excited nu över klänningen. shit.
 
och inser nu att det är inte långt kvar nu alltså. jag får lägga på ett kål!
idag har jag beställt frisör, äntligen.  har ju bara pratat om det sen i februari!! och nu ikväll har jag besällt 17 meter tyg. undrar om det räcker!?!?!? hehe. B pratar om strumpbyxor. men jag tror inte att jag kommer frysa.
 
idag har varit en tråkdag på jobbet. bara för det snart är semester. men duktig har jag varit och städat udan sånt som har legat och gnagt. men nu är det bara en dag kvar. sen är det semester!
 
 
//fcp
 

Paketens dag- igår

Hej.
jag undrar varför jag inte kan mobilblogga? gres har ju mobilbloggat hela helgen.. hmmpf.
 
Anyway. Igår när mackan och jag hade vårt dagliga förmiddagstelefonsamtal så nämnde han förbigående att jag hade fått paket. Som om det inte alls var viktigt?!?! Men han fick minsann öppna paketen på stört. och det var t:s klänning. Sen drömde jag om den hela dagen och när jag väl kom hem grät jag nästan för den var så fin. Åh jag kan nästan inte vänta tills jag får visa den för henne. egentligen skulle jag kanske vänta att visa den till den stora dagen. men kan inte riktigt hålla mej. så här är den:
 
 
Sen om inte det var nog kom mina 100 yards organzaband. kanon.
 
och trodde ni det var slut med det? nej, ett paket med min backspegel levererades oxå. wohoo. Så nu har min lilla lillebror fixat det. så den guldiga är komplett igen.
 
 
annars är jag jätteförkyld och har typ målbrottsröst. lite roligt ibland. men väldigt jobbigt när man pratar mycket i telefon på jobbet. och när man står inför nämnden och ska pratar. men två och en halv dag kvar att jobba!! bara att härda ut.
 
 
//fcp
 
 
 
 

Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0