En timma kvar till jordatimmen

Tjhoo! 
 
Som sagt veckan gick i 120. Så när jag väl stämplade ut igår kändes det verkligen behövligt med helg. Vi hade en lugn fredakväll med paj till kvällsmat. Eftersom Marcus skulle titta på fotboll förhandlade jag mej till att vi skulle titta i sängen, vilket resulterade i att jag somnade innan nio, han oxå. Han gick upp vid halv sex och åkte till jobbet. Jag sov till 20 i 7 iaf. Så vid tio hade jag städat huset. Löste lite melodikryss. Sen åkte jag till b och p. Lördasmidda där börjar bli en traditionglasen här hemma har vi inte gjort mycket, mest laddat för Ullared.
 
annars har jag inte så mycket att säga mer än att det snart är earth hour!
 
//fcp

Vilken natt, vilken dag

 
 
Jag har sagt att jag inte ska klaga, jag ska va tacksam över att den mår bra och växer som den ska. Men när jag hostar hela natten, det är ju iofs inte bebisens fel, och har världens halsbränna så man inte får sova. Då är det svårt att hålla tillbaka. menmen.  sen sparkar den, å då glömmer man bort det. En spark från bebisen tröttnar man aldrig på. Halsbrännan fortsatte sen i princip hela dagen och trött var jag ju givetvis. Men jag överlevde. Väl hemma planerade vi framtiden. Mycket tacksam över att det blir ljusare ute, det är mycket som blir lättare då. 
 
ilördags var b och p här och mormor hade köpt en dress till bebisen. Här är den. En potentiell bb-outfit.
 
//fcp

Kalasdag

 
 
 
 
 
hej söndakväll!
 
vi är nyss hemkomna från ett mysigt 2-årskalas. Det va lille sunisen som var värd för kalaset. Lilla t va, för att citera henne själv, underbar i sina accessoarer. Undrar om det är någon som har påverkat henne, man kan ju hoppas.  sen vi kom hem har det planerata mycket inför femårskalaset, om 4 månader. Men det gäller att va ute i god tid. 
 
Idag är det 75 dagar kvar till bf. Eller kanske 89 dagar. Hmm. två månader kvar att jobba iaf. 
 
annars är det en hektisk vecka på jobbet. Fyra gratisluncher iofs. Men en dag i jönka, sen en dag i skillingaryd. och lite annat farande. På tisda ska jag och en kollega dela ut earth hour ljus på torget. Ni släcker väl oxå? Jag ska allt påminna er!! 
 
Ja det va allt för idag. Vi ses snart!
 
//fcp
 
 

Manic monday

 
igår var det jönkatajm och Ikeshopping. Nu har grejer till tvättstugan. Och ett nytt badrumsskåp. Lite saker avbockade från listan. Köpte även en lampfot, vi hade ju en lampa kort, efter incidenten i lördags. Hehemuppgift vägen hem möttes vi av ett snöigt landskap i ekenässjön, knasigt, det var inte så när vi åkte. Iaf slog tröttheten över mej när vi kom hem och gjorde inte många knop. Sen somnade jag vid halv nio. Var visserligen vaken några gånger inatt, men var ändå extremt trött när klockan ringde idag på morgonen. Sen har jag varit extremt trött hela dagen. Konstigt. 
 
 
här hemma tittar jag på Nathalie. audrey tautou har fina kläder. annars har jag inte bestämt om jag gillar den eller inte.
 
//fcp

Lite lördasshopping

 
Fortfarande lördag. Efter frullen putsade jag några fönster. Vilket ledde till en krossad lampa. Aj då. Jag försökte skylla på maken, men det gick inte så bra. Jaja. Vi ska till Ikea imon... Och gekås om två veckor...
 
iaf så tog vi en tur in till stan. vi skulle köpa lite lister. och jag ville köpa lite kläder. Hade spanat på en tröja med vingar på Gina (Ja jag är såld på det nu). Men dom hade inte den här i vetIs. Tråkigt. Sen gick vi till kappahl. Jag hade en kupong på valfri body! Så det blev en sån. Vädret var isande kallt så vi gav upp med shoppandet Och åkte hem till b å p istället och åt lördaslunch. Mysigt. Tyvärr sov lilla e hela tiden så inget sånt gos idag....
 
ikväll ska vi till knutssons. Mellofinal ju! Yeey
 
//fcp

Early morning!

Igår var det en riktig fredakväll! Vid sju började jag fråga Marcus om om man inte fick gå och lägga sig. Trött som ett as, å då tycker jag ändå att jag har sovit mycket den här veckan. Iaf till halv tio lyckades jag hålla mej vaken. Vaknade för en halvtimme sen och är vrålhungrig! Så snart får det bli en riktig lördasfrulle.


Förresten igår firade vi ett halvår som gifta! Tänk va tiden går när man har roligt! Dessutom var det bara 30% kvar av graviditeten! Wohoo!


//fcp

En hälsning från taberg

Godmorgon!

Har precis vaknat i det rosa rummet i taberg. Jag gillar det, känner mej som åtta ungefär. Bexx sover fortfarande. Undrar om ankan är vaken.

Idag ska vi nog på loppisrunda. Gamla fönster ska det letas efter verkar det som. Sen får vi se vad det lider.



//fcp

De första inköpta kläderna

Nuså. Igår kunde jag inte hålla mej längre. Jag var tvungen att köpa lite kläder till the baby. Tack Gres för presentkortet!

Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0