Morgonen som aldrig tar slut

Jag har varit vaken sen sju. Vi har hunnit äta frukost, städa, sätta på en tvätt och amma två gånger redan. Så det känns som klockan är tolv minst. 

Japp det är amma som gäller, den där mammagrisen vägrar flaska. Vi får ta en match igen nästa helg när vi är ensamma. 

Nästa helg ska vi på stick och drick med halloweentema. Så Tips på lämpliga halloweenoutfits för mamma och bebis mottas. Inte läskiga saker och helst med hjälp av saker man har hemma. Ge mej!

Annars har vi ett kylskåp som inte håller temperaturen. Jobbigt att ha frusna grönsaker. 

Nu ska jag ut och höststäda! 


//fcp

Dagens i-landsproblem

inga kaffefilter hemma idag! Så jag har inte fått mitt morgonkaffe än. första tanken när jag insåg detta var att packa in mej och bebisen i bilen och åka till donken. Men insåg sen att det inte va värt det...  jag önskar mej en kaffemaskin ganska mycket. 
 
i lördags var det Heddans kalas! myspys. så roligt att vi ses så ofta nuförtiden. 
 
knuttie har varit krånglig på nätterna nu ett tag. Tänkte att det va tänderna men han fortsätter hålla på. och de tänder han har, använder han gärna att äta på sin mor... Så gårdagen spenderades med att vänja honom vid flaska. Men bebisen vägrar. jobbigt för mej.  så vi blir hemma idag. 
 
well. så det är väl bara att sätta igång med hushållssysslorna. 
 
//fcp

Två månader senare

Hej! 

Är det överhuvudtaget någon dom tittar in här? Jag har glömt bort bloggen. Här går veckorna alldeles för fort. Struten är ju snart fem månader. Vad hände? 

Det har varit en lång vecka här. Mackan har jobbat eftermidda plus lite förmiddag. Knut har varit lite gnällig, det visade sej att det var tand nummer två som ville upp. Men idag är det fredag och alla verkar vara på bra humör!! Vi ska fira helg med att åka in till stan, hehe. Fredasshoppa lite och äta på chilichai. Ska försöka provköra en bil oxå. Min man har blivit smittad av Nilssons... 

Som jag alltid säger, jag ska skriva snart igen.

Puss puss 

Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0