Det tar nog aldrig slut..

Här i lennartssonska huset är inte humöret på topp. Fukten i badrummet var fuktigare än vi trodde. Så i detta nu river de ut tvättstugan. Badrummet är tomt sen i fredas... Toastolen står på en piedestal. En provisorisk duschkabin ska vi tydligen få med.  Dammigt överallt. Knut är konstant grå. Fläkt på. Ingen vet hur länge den ska gå.  Sen lite ny betong på det. Så kanske i april har vi ett riktigt badrum och tvättstuga igen.

Anyway. Roligt att få träffa disconamnen ihelgen. Dock blev det en kortare visit än vad vi trodde. Men roligt så länge det varade. Så snart igen!

Ses snart!!

//fcp

Bebisen kryper

Hej! 
 
äntligen lite tid för mej här. M jobbar och barnen sover.
 
 På torsdag börjar dom renovera vårt badrum. Hastigt och lustigt. När vi skulle måla om i Knuts rum och tog bort listerna var det fuktigt mot badrummet. så nu blir det renovering, spännande. Men kunde kommit lite senare.
 
det händer grejer här. Knut har börjat krypa. Så nu sitter vi inte stilla många minuter. Nu äter han dessutom igen, så det kanske blir folk av honom snart.
 
Ihelgen styr vi kosan till taberg för lite disconamnshelg. Vad sägs om ebbot som disconamn? vi har inte setts sen i somras. Så vi har mycket att prata om. Skoj!!
 
Nu tror jag jag ska sova. imon ska vi till Hultsfred och testa Leklandet där. vi får se om det är Filipp eller flopp. 
 
 
// fcp
 
 

Imorgon smäller det!!

 
8 januari idag. Ammar en bebis. Som för närvarande slutat äta gröt och Mat. nu är det bara mej och välling som duger. Förra veckan vägrade han välling. Konstig den där bebisen.  
 
snart ska vi åka till Eksjö en sväng och fixa pass åt morbroR. Knut är ju rutinerad så därför ska vi med. Sen ska vi hänga gardiner. Hämta 3 paket på maxi. Inte ett enda från utlandet. Det ni! Men såklart väntar jag ett paket från Kina oxå. Födelsedagspresent till Marcus.
 
nästagång jag skriver är jag 29. Det ni! Ses då!
 
 
 
 //fcp
 
 
 

Nyårslöftet

Hej där!

Japp mitt nyårslöfte blev alltså mer uppdatering på bloggen. Så heddan kan skriva ut lite mer och ni andra har nåt att läsa. 

Fredag idag. Först fika med Gres pch Linnea. Pojkarna va givetvis med. Är kanske ute och fikar en gång varannan månad och då känner jag mej som en riktig lattemamma... Jaja. Knut gjorde sin debut att äta gröt offentligt. Det gick bra. Trevlig fika var det! Hoppas på att få se Gres snart igen! 

Sen hem till mackan och Tintin( det nya smeknamnet). Jag har pysslat med lite grejer till hennes nya rum. Sen blev det tacos och nu barniefilm. Hoppas att båda barnen sover inom en snar framtid. 

Annars var julhelgen lugn och fridfull. Jag har haft en hemsk förkylning men nu börjar den försvinna. 

Ses snart igen. 

// fcp

Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0