världens sämsta kompis ever



och då pratar jag om mej själv.. jag skulle ju ha varit i linkan idag och underhållit ingrid. och framför allt så skulle hon ha kunnat underhållit mej! men som vanligt så tänker inte jag. riktigt dumt av mej.


//fcp



vilken kväll!



Vi tar den i punktform så vi inte glömmer nåt.

- fördrink och muffins hos tiny
- god plockmat på bion.
- lame fotograf från jnytt
- goodiebags
- underbar film
- gres med skavsår
- avsked av linnéa
- mat på olles
- "zp"
- "ring the bell"
- tiny tipsy
- en dryg kille som ville att vi skulle flytta på hans stol
(jag trampade på hans jacka bara för att)
- en bartender som har gått i samma klass som Tiny?
- "nästa gång kanske det är förstent" och gissa vad, det är det!
- fix idé om att springa till kåren
- kastro- världens bästa pojkvän?
- 00:02 juli bjuder
- syntetiska strawberry daiquiri
- en konstig utbytesstudent
- jönköpings guldkorn
- en vetis-kändis
- tussi, tur att han inte såg mej
- bröd för 2 kr styck.
- en mattias som inte svarar.
- en markus i badrock och en karlsson som inte skällde
- en tiny som inte vill sova.
- godnatt



//fcp



ps. satc2 har inte bra inflytande på mej! idag pratar jag först och tänker sen... :)

.




Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann.

dagens låt

juli på bio! :)

foto0918 (MMS)

juli på bio! :)

nej, det är ingen vanlig dag, för det är satc-smygpremiärdag!




Borde ha räknat en stund nu på förmiddan. men jag är ju praktiskt taget sjuk, pinjemunnen vill inte ge sej.. mannagrynsgröten med färska blåbär smakade inte fab imorse, det var bara gott.. nähä. nu ska jag ta tag i mitt liv!

//fcp

pinjemunnen tar död på mej



jepp. även jag har blivit drabbad av pinjemunnen. för en sekund trodde jag att jag var med barn (barnet skulle inte hetat gunilla isåfall!) men sen visste jag ju att ingan och gresa  råkat ut för samma sak. hur konstigt som helst. och imån är det satc 2 och allt! hur ska jag kunna njuta?


//fcp

om jag kunde vrida tillbaka tiden



oj! det var verkligen evighetersen jag skrev blogg! Hela förra veckan var jag så nervös över att skriva nåt som gjorde att ingan kunde fatta att det var till helgen det var dax för möhippa. särskillt i fredas, när jag inte ville tänka på intrevju utan massa annat. men iaf. i lördags var den stora möhippedagen för vår Ingan Gold! Dagen var väldigt lyckad! om ni frågar mej då..




den här veckan är det matte som står på programmet. därimellan blir det lite otrolig jobbig väntan på telefonsamtal om jobb, lite satc 2 häng (iiiiii!) och jobb i holsby.


//fcp

Sommarkattens present från tiny. Vi låtsas...

foto0910 (MMS)

Sommarkattens present från tiny. Vi låtsas att det är fåret shaun, istället för timmy lamm.

En liten pygme i kanoten? nej han druknade av all svett



Jag är nog tröttast av alla idag! spanskan gick bra idag. de andra lektionerna oxå faktiskt. lämnade in mina nycklar idag, sorgligt.
friskade lite med tiny och hanna sen ikväll, najs. melodifestivaltema, jobbigt. varmt som tusan! men skoj iaf!
funderade på att vardagsedga lite och inte duscha.. jag ska ju ändå bara jobba på withala imån.


power:
- måmå utan bil
- varmt väder
- en hemlig present till sommarkatten
- träningsvärk imån


inte power:
- måfas födelsedag idag
- trötthet

//fcp

if we ever meet again




Idag sa en elev så här till mej: "ja, på sjuttitalet, då va du ju iaf ung och fräsh"
Jag visste inte riktigt vad jag skulle ta vägen! hans kompis skrattade så han nästan grät. jag blev ledsen och sa att de skulle få ig båda två! nu "slipper" jag iaf den klassen på två veckor.

Imån ska jag ha spanska... vi får väl se hur det går!

power:
- tiny i vetis
- fredag
- boende till bröllopet- check
- satc 2 på ingång

inte power:
- folk som inte tar planerande på allvar



//fcp


idag ska dom allt få det jobbigt mina elev...

foto0906 (MMS)

idag ska dom allt få det jobbigt mina elever. Hehe

pics från i lördas










Historien om när hunden på taket ville äta upp Juli- sommarkatt






Som sommarkatt har jag tillgång till nyckel och kom hem ganska sent. låser upp och går in. Hör hur Karlsson skäller som aldrig förr. jag blir jätterädd och balanserar runt på fötterna, enligt markus. Till och med mattias på andra sidan luren blir rädd. Karlsson fortsätter skälla och jag ska gå fram och hälsa på honom, då trasslar han in sej i min handväska! markus och karlsson går in till tiny som ligger kvar i sängen och säger: "det där va ju inte så smart". jag traskar in till min logia och är rädd som bara den. drömmer om att Karlsson slickar på mina fötter.. Men morgonen sen så är vi kompisar igen, vi husdjur!


//fcp

meet me half way



Idag är en sån dag då jag inte kommer igång. klockan är snart halv tolv och jag är inte riktigt påklädd än, ändå har jag varit vaken i två timmar. konstigt. Jag skulle ha räknat ungefär tre kapitel matte, sökt minst fem jobb nu på morgonen men nej... och nu "hinner" jag inte. för nu måste jag fixa mej för att åka till måmå och ha lite grillfest med släkten. Mitt ansvar är att köpa vitlök..

Jönka eller inte? Sommarkatt eller inte? kan inte fölk bestämma åt mej istället! jag är ju iåförsej sjukt sugen på couren. men vi får se!


//fcp





fröken sträng


Hej där!

Har jobbat idag. tre personal på sju barn. helt okej men på gränsen till långtråkigt.  trött som bara den. imån blir det lek hos måmå sen kanske jönka. tror det blir jönka. kan behövas!

//fcp

hemmafru, nej tack





Idag testade jag min fina sawa 61. Det gick sådär. det var deg i hela köket! Inga stjärnor, inga hjärtan... det blev några läskiga rektanglar med lite vågor. Så fula så de inte ens får vara med i bloggen. och måmå som sa att det var så enkelt.. Men nu har jag hört sanningen, b säger att hon kan räkna på ena handen de gånger måmå har använt maskinen... hmm?

För att kompensera min dåliga hemmafru-karma lagade jag iaf god lunch till tiny. hon tyckte om det iaf! Tur det. hon ville ha receptet. Sen fick hon kaffe och misslyckade kakor. men hon tycker om mej ändån. Sorgligt när hon åkte. men på lörda blir det väl lek igen, då ska jag va sommarkatt verkar det som.

Sen var det friskis och jag körde helt slut på mej själv. jag kommer inte kunna gå imån vill jag lova! goodie!

godnatt!

//fcp

ännu en tärntanke





tänk va fint om jag skulle ha den rosa laila bagge ringen. den skulle matcha klänningen precis. Är avundsjuk på hanna som redan har en sån.

//fcp

tärntankar



Nu äntligen har jag köpt skorna. ska prova med klänningen sen och se om de funkar. Blir det inte fint, tror jag att jag behåller dem ändå.. de är så vackra! fanns i en korallfärg oxå, ganska sugen på att köpa dem till satc-premiären..

//fcp



fortifikationsverket





Elever när det snart är lov, är inget jag rekomenderar. de va som vilda höns idag och jag skojar inte. tur för mej att det inte är så många lektioner kvar.

vattengympa ikväll igen. idag  var det lite lugnare. tur för mej annars hade jag nog dött. sen tacos med familjen minus p. och sen despan på tv. en godkänd tisdakväll.

Imån ska jag agera hemmafru och laga lunch till tiny. En spännande lax som jag har hittat i en hemkunskapsbok. Kanske testa min nya bakgrej, som jag fick av måmå idag. Hon är den bästa bara så ni vet det!

//fcp



PS. Jag såg Oet i badhuset idag. jag ville snärta henne med min handduk. 

o:et (eller Å:et eller året) kan ta sin kalla basäng och dra...



Idag har jag inte jobbat. hur skönt som helst. har dock strykit 18 stycken skjortor.. puh. är jag inte den bästa dottern så säg? sen följde jag med mamma till arbetsförmedligen, för att ge stöd.

Hittade ett par väldigt mycket potentiella tärnskor. vackra. i siden dock, men tror att de kan harmonisera ganska bra ändå. lite mindre mardrömmar kanske det blir sen då med. får nog titta i och köpa dem efter jobbet imån.

har hunnit med lite vattengympa ikväll med. vi var fyra +linnéa och hon kände oss alla. så hon körde ganska hårt med oss.. det börjar kännas i rumpan redan nu. tur att det är vattengympa imån igen som gäller...

efter jobbet imån ska jag ta en tur till måmå. vi ska skrapa lite lotter och sen har jag spanat in en sak som liknar en sprits, fast det är ett rör och med figurer, har sett ett hjärta. kan tänka mej att det kan bli snyggt på cupcakes. så jag ska lägga huvudet på sne och be snällt om den. :) blider ska jag lägga upp snart.

jag och mina satc vänner har bokat in oss på smygpremiären till satc 2. Kan bli hur kul som helst ju!


//fcp

Stark med handskar


Ja så är helgen snart slut.
Igår var det vedkapning som gällde. Blött och kallt var det. Tur att jag jobbade mej varm Jag tog i så mycket så idag behövde jag inte gå på bodypump!

Sen var det 25årsfest för hanna. det var skoj. Festen innehöll allt som en bra fest ska innehålla:
 trevliga människor, presenter, god mat, lite drama med blod och sånt där!


Här är hon födelsedagsbarnet med sitt egna barn!


och här är jag och min kompanioner för kvällen.





Idag har det inte hänt alltför mycket. har hunnit med några avsnitt av fåret shuan men annars har det bara varit lugnt. Hoppas på att inte jobba imån. :)


//fcp

tärntankar

 




Härom natten hade jag en mardröm om bröllopet igen. Helt plötsligt va det dax och jag hade inte fixat nånting. Min klänning va inte fixad, jag hade som vanligt inte fixat nåt till ingan. Så vi sprang runt på twilfit, ingan i brudklänning och jag i en alldeles för stor klänning och barfota eftersom jag inte har köpt några tärnskor än, där letade vi efter korsetter, strumpeband och massa annat.

När vi kände oss redo sprang vi till kyrkan, som var enorm, altargången var nästan en kilometer och själva altaret låg uppe på en kulle. jack och bestman, bestman var hingsten, trummade på kyrkbänkarna. jag kastade ut min tärnbukett, helt konstigt. sen kände jag på ingans mage och då visade det sej att hon var gravid..  prästen pratade jättetyst och jag som stod jättenära hörde honom inte. men de andra gästerna som satt nedanför kullen hörde honom. bara för jag inte hörde honom missade jag när det var min tur att sjunga tillsammans med ak och gres. knäppt!

Får med andra ord börja ta tag i skoshoppandet och korsettshoppandet!

//fcp

du måste vara i färg!



hello!

Har jobbat en liten sväng idag, på kvarnen. det va najs. vi va ute i skogen. det var snorkallt! Jag frös om mitt 0,8-finger. Sen tog jag en sväng på stan. köpte en svart liten kjol, eftersom jag har lyckats slarva bort en sån.

Nu blir det lite städning och tvättning!


Power:
- ingans möhippa
- långt hår
- 25årsfest på lörda


inte power:
- ingen sol
- ingen egen bil ännu



//fcp

Jag har aldrig sett en kille skriva snyggare!

foto0885 (MMS)

Jag har aldrig sett en kille skriva snyggare!

nytt nytt!





Nu var det dax att lämna den gamla bloggen och börja om på nytt.

Laddar för en hemkunskapslektion nu ieftermidda. ska nog ta på mej en john deere-keps så jag är en i gänget med klassen! eller så tar jag på mej rollen som fcp och dom kommer hata mej för resten av deras små liv! Ha!

//fcp

Välkommen till min nya blogg!

Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0