nu kör vi!

foto1151 (MMS)

nu kör vi!

en sån här väska skulle ju varit perfekt...




från fluffbabes.se

veckan jag sover på hotell

kärlek


Idag är det tvätt och packeftermiddag. imån bär det av till stockholm klockan sex. det är tidigt det!! kurs i stockholm i tre dar. sen hem på torsdakväll. då blir det räkmys med mackan, det blir ju nästan som hotell det med. sen på fredag bär det av mot köpenhamn med satc-gänget. goodie. en bra vecka!

På freda ska jag hinna vara med på lägenhetsbesiktning, sen är lägenheten min. yess! så på måndakväll, om jag inte är för trött efter jobbet (!), så blir det lite flytt! vill man hjälpa till så får man. en låda i taget sen får man nog vila en stund uppe i lägenheten. :) fyra våningar är högt!

shit vad den här månaden har gått fort. otäckt!




//fcp





Lyxmånda! Räksmörgås till frukost!

foto1147 (MMS)

Lyxmånda! Räksmörgås till frukost!

bröllopsfeber




B och p är på bröllop så det var ganska full rulle här på förmiddan. jag hade gärna följt med och tittat på vigseln. längtar tills det är dax för nästa bröllop. undrar hur det går för gittan och hennes gubbe och deras bröllopsplaner?

anyway. hade bestämt mej för ett bord på jysk till ett väldigt överkomligt pris. så jag åkte dit och skulle köpa. men det kommer inte förren den 8 december och så länge kan jag ju inte vänta. så nu är jag tillbaka där jag började. hmm.. har valt bort ellos-bordet iaf. ojoj! vilket i-landsproblem! imån efter tentan ska vi nog spana litegranna. Kanske blir det något av dessa. vad tycks?










Nähä. jag måste plugga.



//fcp



ps. imån får jag äntligen se mackan igen!!! Det är sista gången han åker utomlands så länge utan mej! yes!




Mitt nya husdjur!

foto1146 (MMS)

Mitt nya husdjur!

oj oj oj...



nu har jag varit förkyld till och från i tre veckor. hoppas det är över för gott nu!! mycket saker att se fram emot ju. nästa vecka blir det förortshäng. goodie. jag ska baka och räfsa löv. borde fixa en klipptid, dock inte där ute. mitt hår har blivit väldigt långt. Sen är det dop nästa helg, tänk att Lily har blivit så stor att det är dax för det. fint att mackan och mitt förhållande är  jämngammalt med henne.

anyway så funderar jag på matbord till lägenheten. vad tycker ni? ellos har ett fint vitt med vackra stolar. eller ska jag slå på den stora trumman och köpa ek på mio? hjääälp! en soffa måste jag ha med. kivik (skavsta) eller?



//Fcp



len som en barnrumpa



jag älskar att ha vänner som kan ordna trevliga tillställningar! Igår var det Linnéas tur. relaxen i badhuset var platsen. hur trevligt som helst. hade varit trevligare om gres och tiny hade varit med dock. iaf massa mat. bubbelpool. bastus med doft. sen peelade vi oss med grovsalt och sen smörjde in oss med honung. i håret med! knäppt, först var håret ganska strävt men nu börjar det ordna upp sej. vi hann till och med köra lite vattengympa.

programmet idag:
- plugga
- sakna mackan som åkte till Aya napa igår.
- titta på repriser av despan och greys. (sover man i holsby sover man vid klockan nio)
- titta på gossip girl
- kanske lite bakning



//fcp



Det här är livet!

foto1144 (MMS)

Det här är livet!

Här är förresten den sista av de fem friis...

foto1135 (MMS)

Här är förresten den sista av de fem friis-väskorna. Den är i äkta skinn och totalt underbar!

Här är min lilla guldbil! Har ni sett nåt ...

foto1139 (MMS)

Här är min lilla guldbil! Har ni sett nåt vackrare?

friis & company för hela slanten!













Köpte en liten kuvertväska oxå, men det blev en så dålig bild på den så jag får återkomma. kan ni förstå att väskorna bara kostade 100 kronor styck? shit alltså. den översta väskan finns på hem å vila nu, där kostar den 629 kronor! 

//fcp



Godmorgon! Här är min underbara klocka som...

foto1138 (MMS)

Godmorgon! Här är min underbara klocka som jag köpte i köpenhamn! Gillar den mycket.

Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0