inneboende



nu har jag hämtat mej efter helgen. spenderar den mesta tiden i holsby den här veckan. både jobbar och sover här. känner mej snart som en inbiten förortsbo. men så blir det ju bara en månad till... för den 1 november får jag en alldeles egen lägenhet som inte ligger ute på landet utan alldeles lagom centralt. härligt. ¨så nu är det möbelletande för fullt. så just nu får jag lägga spenderarbyxorna på hyllan. blev ju en heldel i helgen. men jag säger bara: fem friis & co väskor för femhundra kronor. kap eller vad? jag lyser som en sol varje gång jag pratar om det.

nu kom min favorit hem! yeey!

många väskor rikare är vi tillbaka i sveri...

foto1130 (MMS)

många väskor rikare är vi tillbaka i sverige. Dör vi nu så dör vi lyckliga och i skåne. :)

SMS-inlägg

foto1128 (MMS)

Lyxfika!

foto1126 (MMS)

Lyxfika!

Min måmå är den snällaste som finns. Idag ...

foto1125 (MMS)

Min måmå är den snällaste som finns. Idag fick jag dessa underbara saker. Kaffekannan är rörstrand och liknar väldigt mycket swedish grace, men heter någonting annat. Det rosa fatet är ett väldigt lämpligt tapasfat. Ps. Ännu lite närmare lägenheten. :)

såhär nära att få en lägenhet



Om jag har turen med mej så får jag flytta in i november. jag hoppas. vid klockan ett avgörs mitt öde. håll tummarna! en bra lägenhet på älggatan. 40 kvadrat med massa garderober. :)

I tisdas var jag ute i ramkvilla med mina nya arbetskamrater. det var en trevlig kväll. dock lite kall. sista grillkvällen iaf. så nu känns det inte riktigt så läskigt när jag ska börja jobba där om en månad. shit!

Annars längtar jag väldigt mycket efter galna upptåg. vad sägs om den 9 oktober? någon som är tillgänglig då? annars får jag väl hålla mej till köpenhamn 2.0 senare i oktober.





power:

- söderut imån!
- c's nya hus
- juli med lägenhet
- sol ute
- kurs nästa vecka

inte power:

- mensvärk
- tentapluggande




//fcp


kan ni förstå att jag längtar?








Nu är hösten här... Kallt. Träningsvecka. ...

foto1116 (MMS)

Nu är hösten här... Kallt. Träningsvecka. Minst tre vattengympapass å sen kanske lite vanligt gym på det. :)

att sväva!





Sitter  här hemma i ett väldigt kallt hus. hemma hos c var det minsann inte kallt. var sista gången jag var  där, på freda blir han förortsbo! ett bra steg i vårt förhållandes historia.

Annars har helgen varit bra. c kom och hämtade mej i fredaseftermidda, redan då började fredasmyset. rödtjut, fläskifilé, hasselbackspotatis och beanaisesås. sen tittade vi på idol och pratade om viktiga saker, väldigt fint!

igår försov vi oss litegrann. sen var det fika hos b och p. trevligt, även det ett bra steg i vårt förhållande. sen var det fotboll för c. b och jag åkte och plockade svamp och lekte med måmå en sväng. sen lämnade hon av mej hos c igen och där var det fullt med främmande människor, mycket otäckt. och dom måste ha så spekulerat över mej. haha. jag drog på mej mina nya höstskor och sen spenderade vi kvällen ute på stan med chilithai och bowling. jag har aldrig bowlat så bra i hela mitt liv. jag kände väl en liten press.. haha. väl hemma tryckte han i mej ännu mer rödtjut. sen sov vi som två små barn hela natten och vaknade vid elva. 

Idag följde jag med honom och röstade, stod utanför och vaktade. sen var det söndasmidda som hette duga. kött, potatis och underbart god kantarellsås. jag skvätte sås i hela köket, han städade upp, det är kärlek det!

Så nu är det dax att ladda för en ny vecka. vattengympa imån klockan nio sen får vi se vad som händer. på freda blir det helsingborg och sen vidare mot köpenhamn på lördag. jag och svägerskan ska bränna pengar som aldrig förr!! :)




//fcp






lite hemmafru material finns det allt i mej!

foto1115 (MMS)

lite hemmafru material finns det allt i mej!

äntligen minda damer och herrar!



Jag har äntligen lyckats få en trea i algebran! Det ska firas! ska springa ner på stan och köpa nåt alldeles fint. kanske en mandelkvarn? eller en klocka. passande att vi ska äta tapas hos tiny ikväll. goodi! goodie! det är en bra dag!

//fcp

rainy monday- semestervecka



Den här veckan tar jag semester!! Det som står på programmet är att rita lite på en sommarstuga. Men det gör jag ju för det är skoj. Sen imån, eller faktiskt kanske redan idag, åker jag till jönka för att ta hand om  gräsänkan tiny, umgås med gres och lite anki hoppas jag oxå på. vi ska äta på libanesen och sushi önskar jag mej oxå, här i småstan finns inget bra sushiställe. Sen får det gärna bli en tapaskväll om jag får bestämma. känns som att vi inte ska göra annat än äta? Kom på att mitt timmy-spel ligger och väntar i jönka. det är det vi kommer roa oss med efter maten! 


När det har slutat regna här ska jag gå till Hanna och Lily! Jag ska gosa med Lily.


//fcp




men jag vill ju ha julklappar!



Jösses nu är jag sådär trött igen. Tänk va trött jag hade varit om jag hade gått upp vid halv sex.. men sju räckte gott och väl. Jag ska jobba totalt tre dagar den här veckan. förstår inte hur jag ska klara av det. på torsda ska jag förresten vara franskalärare. det skulle lis-charlotte veta!  Men bara så ni vet så längtar jag nåt förjordat efter mitt riktiga jobb. ska gå och hälsa på hos dom snart. nu är det bara åtta veckor kvar! wohoo.


power:
- köpenhamn x2 i höst
- mys med mackan ikväll
- spontantripar med lily och haanie
- b med nytt jobb
- sommarkatten intar jönka nästa vecka


inte power:
- snart inte juli-vecka mer.. :(



//fcp



ps. Idag börjar ju idol. jag hoppas att kanal 10 inte funkar som den ska..



Vi fick en skymt av henne.

foto1091 (MMS)

Vi fick en skymt av henne.

Påväg till växjö på klädturné, hoppas på a...

foto1088 (MMS)

Påväg till växjö på klädturné, hoppas på att få en skymt av blondinbella!

Godmorgon söndag!








Det är en bra söndag. jag sitter fortfarande i myskläder. har suttit och funderat på en iphone nu igen. jag är velig. inte lätt. men sen borde jag skaffa bil oxå, ska ju spendera en del tid i förorten framöver. sen om jag får en lägenhet nu i veckan (!) måste jag köpa möbler. det blir en dyr höst. får nog ta med mej mackan till kullebo nu i veckan och inventera lite där. finns ju en del guldkorn där. jag är glad att det är en halv juli-vecka nu iaf, det är bättre än inget.



//fcp






och när andra tar helg så börjar jobbet för mej.



Jepp imån blir det ingen slappförmiddag. det blir hela åtta timmars jobb för min del! hur ska jag kunna klara av det? men det verkar nog bli en lugn dag, inte så många barn har jag hört. 

men det blir en lugn helg sen ju. inget aw. ingen mackan. inget ekbacken. blir lite måmå och massa stickande. ska blir klar med halsduken ihelgen.

Sen på månda ska jag gå upp vid halv sex då blir det promenad. har ni hört nåt så knäppt? men man får pussar om man gör det. och det vill jag ha! töntigt? jo, jag vet!



//fcp



helg hela veckan!


gillar den här veckan. Det känns lite som att det är helg. jag får sova länge och sen ingen stress med frukost i lugn och ro. men sen blir det eftermiddag och då är det några timmar som jag måste slå ihjäl. så då blir det lite häng vid datorn. nu kom b hem så jag får väl leka med henne en stund. sen ska jag dra mej till mackans hus och vänta på att han ska sluta jobba. 

Idag har jag nog nästan bestämt mej för att jag ska vänta med att köpa en iphone. får se om jag får en fin tjänstetelefon först tror jag.


//fcp




Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0