drömhuset




ja.. då va det söndagkväll redan. helgen sprang iväg. jag som troddet att helgerna skulle vara lugna nu när man jobbade.

ifredas var linnea och micke här. vi bjöd på hemmagjordpizza och marcus var imponerad över hur god den var. igår skulle vi köpt förvaringskorgar och golv. men det blev inte nåt av det..

den här veckan blir det en tur till stockholm. jag ser fram emot hotellfrukosten... inte för den frukosten som serveras här i holsby är nåt fel på men ändå... men snart får det räcka med kurser. jag är fullproppad i huvudet ju.


power:
- till tiny och k på lörda
- solsidan
- 7 månader


inte power:
- hosta


//fcp

en utspilld kopp te är mycket te!




här går det undan. helgen var fullspäckad med diverse bad och sen en trevlig vistelse i jönka. det var åka av. hoppas vi ses snart igen. ingo kanske man förhoppningsvis får se till helgen redan!

ikväll tränar mackan. och eftersom jag är nästan sjuk passar jag på att chilla i soffan (den vita soffan om nu undrar.. hehe) och titta på the ugly truth.

power:
- vår i luften


//fcp

bara tisdag?



den här veckan sniglar sej fram. jag önskade att det va onsda idag.. men så va inte fallet. endast tisda. suck. well. imån ska jag försöka komma iväg till jobbet tidigt. så jag kommer någonstans i min "to do"- hög.

igår blev jag av med min lägenhet. kan ha glömt en kartong. men då ringer dom va? iaf måste jag ringa till försäkrningsbolaget och till vetab. alla dessa måsten.

jag och mackan var iaf duktiga i söndas. trötta som få röjde vi järnet. var uppe på vinden och hade oss. grannarna skrattade. hehe. sen tog vi en promenad runt ägorna. gick förbi drömhuset. mitt nästa projekt är att lära thindra säga att hon önskar sej drömhuset. :)

iaf. hoppas att helgen kommer snart. då är det lek i jönka. fagern kommer oxå. najs.



//fcp

Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0