sunday, oh sunday!



äntligen söndag! eller den här söndagen var väl inte riktigt lika bra som den förra. det är vädrets fel. vad hände med det riktiga vårvädret?

idag bjöd vi in oss på midda hos b och p. det blev hela familjen. det va hyvens. lilla t har charmat in sej totalt. malin hade bakat massa goda kakor! får se om jag hinner baka nåt den här veckan. den blir ju inte riktigt lika busy som planerat.

förresten. jag har glömt att berätta att det kom en fin bröllopsinbjudan häromdagen. jag såg direkt att det va en bröllopsinbjudan och tänkte vem är det som tar vårt datum. hihi. nu har vi iaf osat. så nu får jag börja leta outfit. yeeey! jag längtar!


//fcp

det är vår!!



oj vad vårigt det är ute! vi satt ute och drack lite kaffe innan. fika ute är min ny favoritsyssla.

nu ligger jag inne i den nya schäslongen. det tog ett tag att få ihop den. men nu känns soffan komplett. det börjar likna ett hem mer och mer. ska fota nån gång och lägga upp här.

snart kommer sune och linnea hit. vi är praktiskt taget grannar numera! det kommer bli kalas!

ikväll är det earth hour!!  ni släcker väl? läste ni i tidningen?


//fcp


kan inte alla dagar vara söndagar?



hej!

redan tisdakväll. jag som hade tänkt skriva det här blogginlägget i söndas.
en underbart lugn helg som bestod av bra saker. i fredas, när jag väl kom hem efter jönkaresan i snöovädret, så tittade jag på så ska det låta och åt dillchips. i lördas hade vi sovmorgon. sen stanade jag lite med anna, man får passa på när hon är i vetis. det var hyvens. jag drack mycket te. sen latade jag mej med tidningar när mackan tittade på fotboll. jag tittade lite ibland. jag måste ju börja bli intresserad nu.
sen hade vi räkmys och det är så underskattat!

i söndas gjorde vi fika och tog den guldiga ut på tur. till kullebo, jag var ju tvungen att visa upp ägorna. tyvärr var snön alldeles för utspridd så det blev inte så mycket promenerande. lite mer solande och fikande trevligt. är vädret bra nu ihelgen blir det nog korvgrillning med hela familjen där ute. goodie.
i söndaseftermidda var jag hemmafruig och lagade fisk och potatis. sen bytte jag gardiner. vuxenpoäng. sen kom lilla t till oss. oväntat, men ack så välkomande. hon hade vuxit nästan minst tio centimeter.

sen vill jag bara tillägga att maggan och gittan är det roligaste på länge! dom borde ha en egen tv-serie.





låt mej inte vänta så länge innan jag skriver igen!


//fcp

 

snö?



jag kom hem från jobbet. tio minuter senare så snöade det? vad är det med det?
förutom blåsten så har jag gillat vädret idag. 

nu är snart den här veckan slut och äntligen ska jag få umgås vaken med mackan. jag hatar eftermiddasveckorna! iårförsej har jag gosat med baby-sune och haft kvalitetstid med b... men ändå!



//fcp

cheeeeesecake



ojoj... idag har det inte blivit mycket gjort här hemma... vi har mest degat i soffan... eller vi gjorde en liten trip in till vetis och va på 15 årskalas en sväng. om hon har hunnit bli femton. hur gammal är inte jag då? Hjälp! sen sa jag, som mamman i min favoritbok när jag va liten: idag orkar jag inte laga mat. så som den underbara flickvännen jag är bjöd jag sambon på chilithai-mat. det var det som behövdes den här dagen. snart är det solsidan och lite rester av cheesecaken från igår. den blev väldigt god om jag fick säga det själv.

lilla baby Sune var förresten väldigt söt!! och lugn. gissa om jag tjatar om att jag vill ha en bebis nu. imon får jag nog träffa honom igen. åh! längtar tills vi nästan blir grannar.

sen var ju m och m här på middag. det va trevligt. det blev mycket ditt och datt. när dom lämnade huset gick jag och mackan till klubblokalen. där vankades det 30 årsfest. det var livat och vi kom inte riktigt in i gemenskapen. så vi gick hem ganska snart.

//fcp

the golden day!





Igår hämtade jag min lilla guldiga! jag har nog inte varit så lycklig på länge.

jag och sambon (nu har jag bott in mej med att kalla honom det) vaknade vid sju idag! våra jobb har skadat oss. HAn åkte precis till k-berga för lite fotbollspel. och jag hamnade här. innan han for hann vi städa hela huset. vi är duktiga eller mest han kanske.

snart kommer det en bebis hit. jag längtar! hans mamma är förståss med och två andra tjejer. det ska bli trevligt!
det kommer bli en bra helg!

//fcp

semeldagen och internationella kvinnodagen



tjoho! vilken dag! man fick fira dubbelt. dock har inte kvinnodagen firats så mycket. semeldagen destomer... jag har ätit två semlor idag! men blir man bjuden så blir man. jag känner mej lite fet nu när jag ligger här på soffan. jag har oxå hunnit med att äta god fiskgratäng på hasse på sjökanten. jag vill afterworka där nån gång i vår.

nu ska jag nog bädda ner mej och läsa lite och vänta på mackan.


//fcp

det är vår!




fast inte i morse för då var det -12 när jag gick till bussen...

igår tog vi en söndaspromenad till holsbymetall. en upplevelse! på kontoret hade tiden stått stilla. nu när jag tänker efter kunde JR suttit bakom skrivbordet. coolt. vad det gäller själva fabriken så har jag inte så mycket att komma med. men smutsigt var det iaf...  undrar om det blir nån invigningsfest?

idag på jobbet bjöd chefen på smörgåstårta. det var extra gott eftersom det var måndag!




power:
- vår
- t med ullaredtröja
- kent
- scrapbooka
- manchester snart!
- semeldagen imån!


inte power:
- barnprogram
- billös



//fcp


ullared mitt ullared!



det var en perfekt roadtrip igår. alla shoppade loss. jag shoppade för minst. jag får väl se om jag kan ta lite bilder på fynden sen. köpte vackra gardiner till köket och till t:s rum. en weekendväska plockade jag hem oxå. som jag ska använda vid manchesterresan och i maj när jag ska åka på föreningen Sveriges byggnadsinspektörers årsmöte i malmö.

förövrigt så var det spännande att se den nya ullaredrestaurangen. det var en exakt kopia av ikea. likadan meny och hela köret. undrar om boris har fått betala ingvar för det.

idag är det underbart väder! så vi ska  ge oss ut på promenad och leta videkissar. sen har jag lovat att laga lasange. så det kan nog bli en bra dag!

dessutom längtar jag mycket efter att träffa den nya bebisen! jag kommer gosa sönder honom!




//fcp

ett barn är fött!



wohoo! jag gillar när det föds bebisar i min närhet (ge mej fler!!) Grattis till er! hoppas att jag får träffa det lilla livet snart.

det andra lilla livet kom hem igår. det var mysigt. förra helgen fräschade vi upp hennes rum. jag är nöjd med resultatet. nästa projekt blir klädkammaren. vi börjar med de små projekten. hoppas dock att vi hinner med hallen innan det är dax för sommar och målning av huset. vilka ställer? jag ska måla lekstugan. :)

imån är det ullared alltså. B ska självklart följa med. missade nog den bokstaven sist.

nähä. nu ska jag ta den bästa platsen i soffan!


//fcp



äntligen vår?




Idag kändes det lite som vår ut. det är underbart när det nästan är ljust när man kommer till jobbet.. och det är ju tidigt nu förtiden. jag är först på kontoret nästan varje dag. det ni! härligt. dessutom är det två veckor nu utan resor. det uppskattas. 

det är tomt här i huset. mackan jobbar eftermidda så jag får roa mej bäst jag vill.. suck. igår bakade, tvättade jag och hade mej. så idag gör jag inget alls. ligger mest på latsidan. goodie.

på lördag blir det ullared. jag, och svägerskan.  yeeey!



//fcp


Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0