tuesday



full rulle på jobbet idag. det har flyttats som bara den.. jag har flyttat in i ett nytt kontor. och det har varit skrivbordsflyttar hit och dit. provat och sen flyttat igen. suck. dock har jag och min energirådgivarkollega startat vår jakt på en elcykel!! var ute och provkörde lite idag. det är lite häftigt faktiskt. på torsda fortsätter jakten det blir lite spännande.

det hände inte så mycket ihelgen. ifredas mötte mackan upp mej i jönka å sen stanade vi, åt lite och gick på bio. Pirates 4 (den var bra, se den). sen i lördas var det 150årsfest i parken. trevligt ståhej med mycket folk.

mackan har köpt en studsmatta idag! wohoo! så nu är det bara lite målning av huset, inköp av trädgårdsmöbler och sen kan vi slappa hela sommaren.

nu ska jag gå och baka chokladbollar nu så jag är redo för desperate.

//fcp

vi gungar våra pippor



jag och lilla t har tittat på madicken och ja, hon gillade det. det gillar jag. så ska det bli astrid lindgren för hela slanten här hemma om jag får bestämma.

sen har vi varit och hoppat på studsmatta, jag blev galen och hoppade loss riktigt ordentligt. otroligt roligt. jag får nog hålla med mackan om att vi ska köpa en egen...

//fcp

äntligen hemma



godmorgon!

det är tröttsamt att vara ute på turné så det var väldigt skönt att komma hem. mackan hade köpt en blomma, plus poäng till honom. dock är han och jobbar nu, så där försvann dom pluspoängen..

jag har en gleemorgon. ska snart fixa mej och åka på konfirmation. sen ikväll kommer hanna och matt. vi ska titta på melodifestivalen och chipsa och dippa.

power:
- snart sommar
- massa bröllop i sommar
- 10 månader ♥

inte power:
- lilla t med vattkoppar


//fcp

tomt hus= tråkigt hus



det var fyra veckor sen som mackis (det nya töntiga smeknamnet) jobbade eftermidda och jag hade visst glömt bort hur tråkigt det är att va ensam hemma... imon ska b förbarma sej över mej en stund. sen bär det av till malmö på onsda. så jag överlever nog.

tittar på fyra bröllop nu. 20talsbröllop ser fint ut. det kanske är en idé? jag ska prata med m.

ilördas tog jag med lilla t till landet (alltså uppför backen till appelhester). vi träffade linnet och sune. å sen tittade vi på endagars gamla kycklingar. en underbar eftermidda!

Igår träffade vi dom flesta av våra nära släktingar. bara mina syskon och malin som lyste med sin frånvaro. linda, peter och simon kom förbi på fika å sen kom marcus pappa förbi en sväng. b och p var här på midda. jag visade dom drömhuset. sen tittade vi på mej när jag var liten och hade kritvitt hår.





//fcp


Grattis Gittan på födelsedagen!!

images_mms_img18 (MMS)

Grattis Gittan på födelsedagen!!

vår.. nä, det måste va höst



vad ledsen jag blir! var är våren?

i söndas sov och mackan alldeles för länge. men det var behövligt med tanke på hur sent det blev i lördas.. iaf sen kom thormalms hit och jag paxade sune precis hela tiden. vilken underbar pojke! vi ljuspartade sen lite på eftermiddan. ni glömmer väl inte homepartyt som jag och malin ska ha sen?

idag har jag fikat med familjen forssell. det va trevligt. lillan va sprattlig. sen fick jag uppdrag att fota skräp här i holsby. det var ingen vacker syn. annars ar jag haft en lugn hemmakväll ensam. men nu får han gärna komma hem snart.



//fcp

Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0