Blogg okej. Vi är fortfarande tramsiga...

100media_imag003 (MMS)

Blogg okej. Vi är fortfarande tramsiga...

husmor



Hej!

jag är ensam hemma nu ju så jag får passa på att skriva av mej lite då.

helgen flöt på bra. det va trevligt att umgås en stund med linnea och martina. sen hämtade jag lilla t och vi åkte till måmå. Hon blev glad över att vi kom. då blev jag oxå glad. så det var fint. igår gjorde jag rotmos och fläsklägg. vilket långkok! det var riktigt gott! jag är imponerad av mej själv ibland!

pratade med fagner innan. och vi konstaterade att vi har blivit riktigt vuxna. men hoppas att vi kan ses snart och vara lite larviga. förresten så försöker jag använda ordet tramsbyxa så mycket som möjligt för att lilla t ska snappa upp det..

jappjapp. det va det! nu ska jag dricka te och mysa under en filt!

//fcp


jag borde bli bättre på att mobilblogga...


... så det händer nåt här.

snart kommer gittan och hämtar upp mej. vi ska leka med sune och linnea. fika, titta på huset och prata om deras kök vill jag. vi fundrar på om vi ska ta tag i vårt kök. det är inte vackert.


men jag lever iaf. och har det bra!

zumba



det är storm ute. jag och b skulle plockat svamp. men med risk för att blåsa bort gjorde vi våfflor istället. kändes bra nu. men kanske inte sen i vinter..

friskvårdsdag idag med jobbet. jag zumbade, styrketränade och pilatade lite. så imon kommer jag ha träningsvärk heter duga!

imon bär det av till eskilstuna. kan bli najs. jag hoppas på god mat imonkväll. och deffintivt en god frukost på torsda.


//fcp


livets väg




Ibland är inte livet rättvist. det har varit alldeles för mycket tråkigheter nu..

och läxan är väl att man inte ska skjuta upp saker som man kan göra just nu...

nu blir det kent!

//fcp

Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0