bröllopsvecka

 
 
Hoho. det här är en bröllopsvecka som heter duga.
det började väl i söndas kan man säga för då beställde jag klänning till t. så nu håller vi tummarna att den kommer om två- tre veckor... sen i måndas bar det av till anneberg till Linda, vår konditor,http://llindablomqvist.blogspot.se/ . Vi letade ett tag och ringde på fel hus men sen kom vi fram. Hon hade gjort två små tårtor till oss. det var sött. så nu är det bestämt. Utseendet oxå. naaajs.
 
å igår var vi hemma hos värdparet. b och p var där med. Kom på att det är ganska mycket att fixa med. shit. måste ta tag i det på riktigt nu.
 
på lörda ska vi titta på festlokalen igen och planera lite. spännande. sen hörde jag att en gammal killkompis gifter sej på lörda. man kanske ska åka och titta?
 
Bjuder på en fin frisyr. som förmodligen kräver mycket hår...
funderar på om jag ska ha nåt i håret. slöja blir det inte. men kanske nåt glittrigt eller nån blomma kanske. någon som har ideer?
Bild lånad från www.dittbrollop.se
 
//fcp
 
 
 

bröllopsfunderingar

hello.

Det var visst ett tag sen jag skrev nu. har haft fullt upp med livet.
Men nu är jag här.

det är mycket bröllopsplaneri i tankarna.  Funderar mycket på dekorationer. Svårt att välja ut vad man ska ha. kaffekoppar? konservburkar? eller glasbrurkar med spets på? vad tycker ni?

Måndan efter midsommar ska vi åka och provsmaka tårtan! wohoo. vi har valt ut två olika tårtfyllningar, så får vi se vad vi väljer.


Bild från stylemepretty.com

annars är det en klänning till t som måste fixas. Men svårt att veta nu innan min klänning är klar. hon är excited iaf. och tycker att de flesta tårtor och saker  ska finnas med på bröllopet och framför allt på hennes 4års kalas. hon är ingen plutt längre. häftigt!


Ikväll ska vi ha värdparet över på lite mat och ståhej. lär bli lite planerande oxå.



//fcp

Jamen visst! Ny vecka, en hel vecka. Får s...

100media_imag044 (MMS)

Jamen visst! Ny vecka, en hel vecka. Får se om vi klarar detta. Igår va josie och jensa här! Det va hyvens! Tänk om alla mina vänner skulle bo i Vetlanda, då skulle jag bli glad!

jimpa alt jimsan

tjena

Igår efter jobbet tog jag min guldiga på en tur till jönka. Hämtade my precious. å shit vad jag längtar efter att på mej den! Nu har mackan gömt den. kanske lika bra det. sen skaffade jag mej en dymo. en sån som gör etiketter. tack bexx som gav mej ett presentkort på clas ohlsons!

Sen hade jag bestämt dejt med tiny och gres. hade ju inte varit i gres nya lägenhet ännu. dåligt. men fint hade hon. sen va vi på libban. och tydligen är de där så ofta nuförtiden att biträdet kör samma skämt varje gång. dom tror att han är kär i dom. men jag tog ner dom på jorden å sa att han bara är sån! gott va det. dessert intogs hos gres. cupakes. höga! fina! goda! chokladiga! en alldeles hyvens kväll som tog slut alltför fort.

ikväll ska jag äta ben & jerrys och titta på sista avsnittet av despan.

//fcp

Ännu en fredakväll! Och den nya traditione...

100media_imag043 (MMS)

Ännu en fredakväll! Och den nya traditionen är helstekt fläskfile. Fast oxfile är nog snäppet bättre... det fick jag igår, planka med jättestora sparris. Å sen körde vi gocart. Gillar samkväm med mitt jobb. Imon blir det bad med barnen.

Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0