bröllopstårta

vår fina tårta

premiär

 
Sjuk. Riktigt däckad. feber. hosta och mycket snor. började isöndas eftermidda. sen har det blivit värre och värre. Första gången jag är hemma från jobbet på nästan två år!. Borde vara tillbaka imon. men det får vi se. Kurerar mej så mycket jag kan.
 
mackis jobbar ju eftermidda den här veckan, så han har försökt roa mej bäst han kan. nu är han på jobbet. så nu är det datorn och tvn som får roa mej.
 
det värsta med att vara sjuk att jag inte får träffa den nya familjemedlemmen.
 
nä.. nu orkar jag inte mer idag.
 
//Fcp
 
 

Fru

Med en lång tystnad är jag tillbaka. kanske bara för en sekund, eller kanske mer..
 
Nu är jag alltså gift. känns underbart! försöker vänja mej vid mitt nya efternamn.. Det finns tyvärr inte så många tillgängliga bilder ännu. Men imon ska vi träffa fotografen och titta. Hon säger att dom är fina, så vi hoppas på deet.
 
Men iaf. Bröllopet var som jag hade önskat fast mycket bättre! Tack alla! och tack för alla presenter!! jag blir rörd när jag tänker på all tid som folka har lagt ner på diverse (skolmaterial) grejer för att vår dag skulle bli så bra! Tack igen!
 
Och bröllopsresan var tipptopp. det var vi och pensionererna. men avkopplande till tusen. nu är vi laddade för hösten!
 
//Fru Lennartsson
 
ps. vill inte outa det på facebook eller instagram riktigt ännu. men idag har jag blivit faster!! wohoo. tar jag med mej sushi får jag nog se henne redan på tisdag!

Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0