Punka på bilen= blogg

Japp igår när jag skulle åka hem från jobbet var bilen sned. Så nu sitter jag här på bussen, och ja det är riktigt tidigt! Natten har Varit lååååång. Tror att jag sover extra dåligt när Marcus inte är där bredvid. Ingen att hosta på.

Annars borde jag ha sovit som en gris. Vi hade friskvårdaaktivitet igår med jobbet. Gick typ sju km. Sen grillade vi korv. Det va härligt. Dock regnade det. Och som tur va så provade jag min regnjacka i måndags, det fattades några cm. Så jag lånade Marcus.

Imon ska vi åka och titta på bil. Håll tummarna för att den är fin!

Nu är inte min busstur längre!


//fcp

Den lilla

Här kommer bilder på den lilla magen. Ska till barnmorskan den här veckan. Spännande att se hur mycket den har vuxit.

Nu vågar jag skriva igen

 Förra veckan va jag rädd för att skriva,för att jag skulle  avslöja mej angående helgen. men nu är helgen slut så nu kan jag skriva igen. Det va möhippa för världens bästa bexx!  Och vad roligt det va!  Vi började redan viid åtta med instormning hos dem. crille blev kidnappad samtidigt. sen åt vi frukost och därefter åkte vi till en glashytta. där fick hon blåsa lite glas. det va häftigt. sen blev det lite vedeldad bastu, Förfest å sånt. kvällen avslutades med mat på mysigt ställe med småsmå hamburgare.  Sen utgång. vi gravida orkade med till klockan ett. Sen tackade vi för oss.  En bra dag! 
 
så trött är jag idag! den här veckan lämnar jag t. Och idag vaknade hon vid kvart öveR fem. Jag försökte få henne att somna om en stund. Men hon gick på repeat. Så vi avverkade många ämnen idag på morgonen... Roligt att lyssna på hennes funderingar. 
 
Idag har jag nog känt mej höggravid. Men vet inte om det är sviter från helgen eller om det är ett faktum. Jag håller er underrättade.. :-)
 
 
nu är det sovdax.
 
 
//fcp

Ullaredinköpen

 
 
Här kommer lite bilder på ullaredinköpen. Klart att bebisen ska ha en pippibody, så hen matchar storasyster. Drömde om bebisen inatt. Då va det en liten tjej som hade den fina outfiten på sig. Åh va jag längtar!
 
 
Ja jag längtar så mycket så jag va tvungen att bädda i lakan i vagnen. Är lite kär i alla tummensaker.  Får se om det blir mer...
 
//fcp
 
 
 
 

Vår! Och mindre än 20% kvar

Hej! 
 
härligt vårväder ute idag! Lovely! Bra oxå för snart kan jag inte knäppa min vinterjacka.  
 
Veckorna rullar på samtidigt som tiden går riktigt sakta.  Denna veckan var det besök hos barnmorskan. Magen växer som den ska. så det är bra. Jag börjar känna av min viktuppgång på 13 kg. Och undrar när man egentligen räknas som höggravid. För så känns det inte riktigt än. 
 
Ullared blev en toppenresa. Och vi kom hem med 175 olika saker.  maken höll sej lugn Nästan hela tiden, bara lite panik ett tag vid gardinerna. Hehe. Just nu tvättas diverse bebissaker men sen ska jag visa vad vi köpte.  
 
well. nu ska jag vila en stund. Ha en bra helg!
 
//fcp

Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0