Söndagsmorgon med Kent

 
 
 
godmorgon! 
 
här är det en alldeles underbar söndagsmorgon. Vaknade vid nio. Då var jag nostalgisk och tittade lite på gillan. Sen gjorde jag amerikanska pannkakor, som världens bästa fru jag är. Någon påpekade att jag åt lite för många... men så blir det ibland. Nu målar han och jag har städat köket. 
 
Igår va det mellomys hos bror och svägerska. Jag fick äntligen lite tid att gosa med favoritbrorsdottern. Vi åt chili thai och åt godis. Pratade även om att lyssna samma musik när bebisen ligger i magen som  man spelar sen när den kommit ut. började med det nu i veckan. Så nu är det Kent som gäller. Och Håkan h. För det kommer jag ju vilja lyssna på sen i sommar. (Btw. Nu kickade Hen i magen så hen gillar det!)
 
imon är det  dags för det engelska föredraget. Känns så läskigt. Känns precis som en hemsk redovisning i skolan. Men man måste väl göra det nån gång annars lär man sej det aldrig. Hoppas bara att dom ställer för mycket frågor. 
 
Kiss kiss
//fcp
 
 

Det händer grejer


 
 
här i holsby händer det grejer. Målet är att vi ska ha ett ommålat vardagsrum iaf till nästa vecka. tanken är sen att vi ska sätta panelvägg Bakom tvn. 
 
jag har lite bröd i ugnen oxå. Världens lättaste. Sälar saker man gör i långpanna. Sen hur det smakar kan ju bli lite spännande. 
 
Annars har jag hunnit ta med mina föräldrar ut till måmå på en lite elvakaffe. Vi åt semlor. Har inte lyckats tröttna på det ännu... Hämtade hem måfas och zenis gamla vagn. en grej till att bocka av på listan. 
 
//fcp 
 
 

Happening lördag

 
 
dagen började med tenta, verkade som det ska gå vägen. blev lite nostalgisk att vara tillbaka. sen köpte jag frallor och gick hem till gittan. Där blev det frukost vid det lilla köksbordet. Vi hann nog prata om allt som hade hänt sen sist. Det var mysigt. sen åkte jag hem till familjen. Dom va rastlösa och hade saknat mej! eftermiddan spenderade vi hos b och p. 
 
Ijag fick en försenad födelsedagspresent oxå. från broroch svägerska. En bola. Så nu ska bebisen bli fridfull. 
 
 
 
 
Det va allt för idag!
ä
 
 
//fcp
 

Btw.

 
här kommer en bild på den lite för dyra skötväskan, men fin är den. Och den är mycket praktisk.
 
//fcp
 
 

Ett hjärta som slår

 
 
 
Idag var det äntligen dax för Mvc. trots mycket sparkande så känns det skönt att ha hört bebisens hjärtljud och veta att den har det bra där inne. 
 
 
 Här kommer en bild på Vagnen. Som förnärvarnade innehåller mycket kläder, eftersom bebisen inte fått nån egen garderob än stackarn. Och nej, jag har inte köpt ett endaste plagg själv, ännu. Kläderna är ärvda från snälla jobbarkompisar. Ska försöka hålla mej till Ullared är det tänkt. 
 
 
 
Well. nu får det bli sängen. jobbar ju på att få mycket flex. Imon blir det dessutom lurre med gres och Linnea. 
 
 
//fcp
 

Ellen är döpt! (111 dagar kvar)

Idag har världens bästa brorsdotter blivit döpt! Hon skötte sej exemplariskt! Sen va det smörgåstårta och vanlig tårta. Så nu befinner vi oss på väg hem. Mycket snö är det.

Natten spenderades alltså på hotell. Man får passa på nu. Jag somnade vid nio, trots att jag tycker att tröttheten har börjat avta. Men gott sov både jag och den andra. I morse avnjöt vi en god frukost, vi satt länge.

//fcp

Våren kommer!

 
söndag! det har varit underbart med helg. Jag tog mej i kragen  förra veckan och jobbade till minst fem varje dag, tom i fredas!
 
igår var vi i jönka för att uträtta lite ärenden. Men kom hem med lite ljus ocb en ringklocka. Är experter på att dra ut på våra beslut... 
 
idag hade vi playdate med familjen uppefrån backen. Barnen lekte och de vuxna pratade Om bebisar. 
 
beställde en skötväska i fredas. lite i dyraste laget, men 18 fack blir nog bra. beställde även en resesäng, myggnät och en skötbädd. Bilder ska läggas upp sen när det kommer. Bäst att spendera pengar nu när jav har några...
 
 
 
//FCOFCO

Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0