live in lover




god morgon!

nu är lägenheten på älggatan tömd och urstädad. b och jag gjorde ett riktigt bra jobb. det är renare där nu än va det va när jag flyttade in. duktigt absolut. så idag ska vi sortera och strukturera. mitt matbord är fortfarande till salu om det är nån som är intresserad?

jobbig vecka på jobbet. kurser två dagar. jobbiga ärenden. jobbigt att vara sträng. men den kommande veckan är lite lugnare.

power:
- jönka nästa helg
- soligt väder


//holsbybon

blinka lilla stjärna där



hu. jag kan misstänka att jag håller på att bli sjuk. har varit trött hela dagen.
men kan bero på att det var födelsedag här igår och allt annat vi hade och pyssla med. jag bakade muffins dom blev inte alls lika bra som dom brukar bli. vad har hänt? välkommen hit så jag får öva! han den där är ju inte så förtjust i sötsaker...



i lördas tog jag en sväng till jönka för en liten dejt med gres. det var trevligt. vill gå till bishop fler gånger. fest nästnästa helg! yey! kanske ullared.. men det är ju det där med pengarna.



//fcp





lördamorgon



Mackan är och spelar fotboll, han åkte vid sju. sen vaknade jag vid nio. väldigt konstigt att vakna en helgmorgon till ett tomt hus. i vanliga fall brukar jag ju bli väckt av en två och halvt åring med en stor blöt puss och kram. konstigt. tur att hon kommer hit imån igen.

MEN... idag får jag nästan bara ro om mej själv. underbart. min vackra thermos har flytts med kaffe och jag väntar på lite gillan på tv... sen ska det bli lite omfördelning i skåpen. spännande! nu känns det som jag bor här. men det blir jobb med att få plats med allt...

kisskiss

//fcp


kanske dax att ta tag i det igen?



ja.. efter en ganska lång bloggpaus gör jag ett försök att få ordning på det här. jag får passa på när jag är ensam hemma. just det. den största nyheten, som dom flesta vet, så är holsby inom en väldigt snar framtid hemma! jag har redan möbler här liksom.

Annars rullar allt på i väldans fart. mest jobbet kanske. och när jag kommer hem är jag trött som bara den.

ihelgen blir det jönka-weekend och häng med disconamnen. trevligt!


//fcp


Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0