havet ger vågen ro



hittade en bild på en klänning som kan påminna lite om min lite mer än den här nedanför. fast ändå inte. väntar på lite fler tygprover. Många olika sorters tyger ska det vara!



sen har jag även hittat lite fina tårtor. mackan har sagt nej till ett brudpar på tårtan, men siluetter kanske han går med på. annars är det fint med initialerna tycker jag. Tror att det blir en vit(!) tårta faktiskt.


(bilder från greenweddingshoes.com)


//fcp

Efter en dag i skogen kan jag konstatera a...

100media_imag044 (MMS)

Efter en dag i skogen kan jag konstatera att sommaren är kommen! Underbart! Den har helgen har vi firat b. Igår hennes 50 år, idag henne som mor. Mysigt. Tyvärr somnade jag ifrån loreens vinst igår. Skoj! Iaf nu ska det grillas här!

Lite åt det här hållet..



från stylebypretty.com

//fcp

Jönka- mitt mellannamn?

5 gånger på en och en halv vecka? tre gånger för nöjes skull och två gånger med jobbet. Imon hoppas jag dock springa in och kolla om blingblinget har kommit fram. hur ska jag kunna hålla mej ifrån den?!?!

Sitter och tittar på det kungliga dopet nu. gråter lite för de är en sån fin liten familj. Sen blir det väl lite melodifestival. jag utnyttjar min tvlicens duktigt idag.

hmm.. jossa undrade lite om b-klänningen.. och jag har försökt hitta något liknande. men inte lyckats än... den största frågan är väl hur mycket rosa det kommer bli!??!

jag kan dock bjuda på en potentiell frisyr


Bild lånad från dittbrollop.se




well. det var väl allt för idag.

//fcp

Dagens middag: trattkantarellsoppa med che...

100media_imag043 (MMS)

Dagens middag: trattkantarellsoppa med chevre. Vad gör man inte när man är ensam

Godmorgon! Eller vaknar man med nackspärr ...

Godmorgon! Eller vaknar man med nackspärr och puffy eyes.... och efter en dag när allt gick fel igår så vet jag inte riktigt om det är en Godmorgon. Men vi får se. Solen skiner iaf. Puss puss

Det här med klänningen är väldigt spännand...

100media_imag043 (MMS)

Det här med klänningen är väldigt spännande! Åh vad jag längtar!

karlskrona- europas huvudstad?


Idag var det nätverksträff. Jag hade sett fram emot att få se lite hav och flanera lite och kanske hinna med en sväng in i en trevlig affär... Men så blev det inte. Vi höll till på gullberna park, som låg långt ifrån city. Inget direkt höjdarställe. Tydligen gamla mentalsjukhus. Jag kan ha träffat nästa al gore. han va bara 19 år och hade mycket vettigt att säga. coolt. annars kanske vi ska åka till tyskland i augusti. naaajs.

well. hoppas att alla breven har gått fram. nu är det offentligt på riktigt!

//fcp

en dag som inte blev som den skulle



Linköping blev inställd på grund av sjukdom. Inte hos oss som väl är får man väl säga. Mycket tråkigt med alla planer som vi hade på gång. Mycket tråkigt att vi inte fick träffa ingan och vegas. well. vi åkte till jönka istället för lite blingblingshopping. och vi höll på att få åka hem lottlösa. men det löste sej sen. yess. en sak till att bocka av.

Här hemma har jag städat kaminen, är imponerad av mej själv. Sen gjorde vi helstekt fläskfilé. Det är så underbart gott! Nu är det häng i soffan, lite önskelistor filar vi på, sen lite funderingar på vart vi ska resa sen i september.
 


//fcp








Det är helg!

jag och thindris inväntar b för riktigt tjejmys. trevligt.  vi ska äta pizza, spela memory och titta på moraträsk. Idag blåser det mycket så det blir inget hoppande.

imon bär det av till linkan. för lite hemligt uppdrag. sen ska vi träffa ingan och jackan lite med.


annars har jag hittat en väldigt trevlig blogg: www.dittbrollop.se, som dom amerikanska fast i Sverige. lovely!

trevlig helg!!


//fcp

Ibland är det trevligt när man får reklam ...

100media_imag043 (MMS)

Ibland är det trevligt när man får reklam till jobbet som innehåller godis. Särskilt när det va adresserat till mej. Jag och kollega har oxå visat att vi är väldigt duktiga på vårt jobb! Tummen upp!

On fire

 

ja. Kvällen gick bättre än förväntat. och resultatet blev bättre än förväntat!
Bara så ni vet. och dessutom kom  brevet från posten idag. Så nu är det bara en fin penna som fattas..

//fcp

 

Och igen!

Hej.

Känns bra att jag ska börja skriva av mej igen!

Idag hämtade jag ett spännande paket från panduro. Så om allt går enligt planerna, så kommer typ nästan alla som läser bloggen få ett brev nästa vecka. Väntar dock på ett brev från posten, tycker ju att de borde va duktiga på det...





Och som så sig bör,har jag blivit hooked på ebay. Och nu med eget konto å allt. Innan har jag ju utnyttjat mina brorsor, men nu är det dax att fixa det själv.

well. nu ska jag värma upp sängen till min hälft.

puss puss

//fcp

Hej! På allmän begäran ( säger man så?) Gö...

download_portuga (MMS)

Hej! På allmän begäran ( säger man så?) Gör jag ett försök. Jag kan inte lova nåt... men ändå. Cruisade igår med värdparet. det va hyvens, men kallt. Ligger kvar i sängen och funderar på vilken ben & Jerry glass jag ska köpa sen. Pusspuss

Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0