Fyra dagar kvar?

 
Hej där! 
 
måndagmorgon. Lämnade t på förskolan innan. Kändes jättekonstigt att inte åka till jobbet. Fick fundera lite för att veta vilken väg jag skulle ta . Men nu är jag hemma iaf. med en mage som snart spricker känns det som. Den lever rövare på nätterna, verkar trångt där inne. Så den borde vilja komma ut snart... Hoppas jag iaf.
 
morsdag igår. Jag fick blommor till altanen. Sen var vi hos min mor Och åt midda. God lax med pinjenötter, ingen pinjemun än så länge. Sen åkte vi till måmå och åt tårta. En bra morsdag helt enkelt. 
 
nu ska jag vila litegrann. 
 
//fcp
 
 

24 maj

 
 
Godmorgon!
 
ingen bebis igår, sorry Ingrid. Vaknade med hålliknande ont på höger sida nattenntill igår. Yes tänkte jag nu är det på g. Men sen lyckades jag somna om och vaknade utan ont. Samma sak inatt och nu ingenting. Spelar bebisen mej ett spratt? 
 
Snart kommer Linnea hit, vi ska ta en promenad och få igång det här!
 
annars är helgen fullspäckad.... Eller fullspäckad och fullspäckad, en aktivitet om dagen men det är ungefär det jag klarar nu. Svärfar har 65årskalas imon. Å på söndag ska vi fira lilla mamma. Jag lär nog inte få bli firad i År (om inte Gun-maj har rätt och bebisen kommer imon). 
 
 
//fcp
 

Håll igång

 
Hej där!
 
 
andra dagen på "semestern". Var hos barnmoskan igår och hon påpekade hur viktigt det är att jag tar det lugnt och vilar upp mej nu. det är svårt. Jag är redan rastlös. Så  här har det hänt grejer. Nu är bebisens säng klar. Och bbväskorna är nästan färdigpackade. Tvättstugan är nästan klar. Har köpt garn till en bebisfilt, dock ej börjat virka.  Sen har jag hunnit med mycket plockade och flyttande av diverse grejer.  
 
Well det jag ville säga var väl egentligen att det inte har kommit nån bebis än. 
 
//fcp
 

semester eller i lång väntan!

 
Hej där!
 
Nu har jag stämplat ut från jobbet för ett ganska bra tag. det har känts så bra nu ihelgen, frågan är hur konstigt det kommer kännas imon.
 
helgen har varit finnemang. Igår var det nästan tropisk värme på förmiddan, tyckte jag iaf. Sapa hade öppet hus så vi va där en sväng, jag försökte se intresserad ut... gick sådär. sen var det lördaslunch hos b och p. med nästan hela familjen. sen började det ösregna (asregna som t säger).
 
idag var vi på a6.. och vi var inte oense nån gång faktiskt. det va skönt. vi såg så många gravida! vilket är konstigt för det brukar ju va tvärtom. köpte grejer till tvättstugan som nästan börjar bli komplett. så snart kan verkligen den dära bebisen komma.
 
btw ni har varit dåliga på att gissa datum. Ingan är den enda. förutom mina jobbakompisar. gissa på! då blir min väntan inte så lång. imon ska vi till barnmorskan. och jag ska kolla upp min otäcka hosta...
 
well. slänger in en bild från bexx bröllop.  kolla in hennes klänning!
 
 
Jaja.
 
 
//fcp
 
 

Två dagar kvar

Hej där!

Nu är det inte långt kvar, två dar. Det ska jag orka. Lite sorgligt är det ändå. Hur ska jag klara mej utan alla trevliga fikor, krångliga ärenden och allt sånt? Fast en bebis kanske väger upp det?

Jag önskar att den kommer på måndag, men tror att det blir den 28e. Vad tror ni? Bf är den 31a.

Idag mitt i mitt nedräknande fick jag sms av fagner. Hon va i stan! Så vi lunchade! Vilket räddade min dag. Lilla h va stor, har inte sett henne sen hon föddes. Hon va härlig och glad. Mysigt.

Idag har lilla t , som verkligen snart blir stora t , varit på sin första fotbollsträning!

Japp det va en liten uppdatering från mej! Slänger in bild på magen oxå.

//fcp

Fredag fast onsda

 
Hej där! 
 
Åh va skönt att det är ledigt imon! åsen lite jobb på fredag, typ fyra timmar. Sen fem dagar kvar att jobba. å nu går tiden fort. Det är spännande ändan oxå läskigt.  Ikväll har vi grillat. Jag har längtat efter grillandet! 
 
Jaja. I helgen var det bröllop ju. Det va så fint! Åh va bröllop är roliga! De va så fina!   Och såg lyckliga ut! Annars var det skönt att komma bort från vardagen lite. Men väldigt skönt att va hemma nu igen.
 
det får vara allt för idag. Ska försöka sova en sväng Nu. 
 
//fcp
 
 
Ps. Idag fyller världens bästa gittan år! Grattis! 
 

Naveln

Glad första maj!

Riktig härlig vårdag! Vi är ute. Marcus kapar häck och jag går mest runt och pekar. Lovely!

Min nästan största fobi med graviditeten, förutom själva förlossningen, har varit att få en utåtstickande navel. Vilket mackan har tagit fasta på och påpekat ofta att den är påväg ut. Jag har förnekat det in i det längsta. Men nu går det inte. Den är ute och är äcklig. Ungefär som en såndär färdigknapp som sitter på hela kycklingar. betyder det att mullvaden är färdiggräddad? Fast han får vänta med att komma till efter helgen. Så vi hinner va med på bröllopet! Wohoo! Jag längtar!

//fcp

Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0