springtime



det var ett tag sen nu igen. varför? jag minns inte när jag skrev sist?

iaf påsken var trevlig. fotboll är inte så pjåkigt om man har en rosa unitedhalsduk på sej.

idag är det valborg och jag önskar att jag var i uppsala. jag och linnea får väl fixa en liten picnic på baksidan här imån. undrar om vi kan få ihop en champagnegalopp oxå?

ikväll får vi gäster. så det ska grillas och ha det trevligt.


//fcp

dagen då jag nästan hostade sönder mej



ah. bara en dag kvar till helg. och jag är sjuk. eller hostig heter det. det var göteborg som smittade mej. förutom förkylningen så var det trevligt i götebrog. jag hann träffa jossa en sväng. vi tog en fika och som vanligt tittade vi på fina saker. var det ica-reklamtjejen vi såg prova one pices? anyway så längtar jag efter storstad! tur att det snart bär av till manchester.

förresten så är det kaos på mitt jobb. byggkaos. jag har inget kontor förtillfället. det är jobbigt.

idag har vi varit i jönka på webseminarium. lunchade på twin. det var gött.

snart kommer min favorit hem! jag älskar honom lite mer när han går hem tidigare från jobbet! och mon kommer lilla t. så helgen är räddad. 85årskalas för måmå på lörda!



//fcp

I got you babe



Vilket underbart väder! har njutit varje sekund sen jag kom ut från jobbet. idag tog jag med mina easy tones på en riktig tur. upp för nästan hela appelhesterbacken och sen en runda i samhället. linnea och sune var med på ett hörn. härligt! ny promenad är planerad på torsda!

imån efter jobbet bär det av till götlaborg! på värmekamerakurs. sen ska jag kolla dålig isolering mest hela dagarna! på onsda hoppas jag hinna med en dejt med jossa.

förresten idag har jag och mackan haft ihop det i nio månader. wohoo! det firades med ben &  jerry glass och hyrfilm från holsby servicebutik igår. idag sågs vi i fem minuter. jag tror inte att jag orkar va vaken till han kommer hem.

nu ska jag titta på desperate och äta lite chips.


//fcp

vi har inte ens rostbröd



jag avskyr att bo ute i förorten när man vaknar på söndamorrnar och längtar efter nybakat bröd och närmaste affär är en 1 mil bort. det är illa. förra veckan bakade jag scones till frulle. men så pysslig är jag nog inte idag.

igår var det jobb på bo & leva mässan. lite dåligt med folk. jag hade mina easy tone för lite extra träning.  sen var det lite aw( för mej iaf) med gres och tiny. det va hyvens bishop är the place to be. timy och gres undrade när födelsedagfesten ska bli av. och det blir snart. jag ska ta tag i det här nu!

hmm... det blir nog scones till frulle ändå.

//fcp

duktig flicka



jag måste verkligen lägga av med att säga dutkig.

idag har jag lekt med politiker från höglandet. intressant. har kommit på att jag tycker att min roligaste arbetsuppgift är när jag får stämpla godkänd-stämpel. hehe. imån ska linnea hälsa på på kontoret och lämna bygglov.
jag ska förresten jobba på lörda. spännande samtidigt som tråkigt. jag missar en ullaredsresa...

update easy tone: mina easy tone är svarta och lite rosa. väldigt fina. i måndas hade jag lite träningsvärk i  vaderna. men det kan ha varit lite inbillning oxå. i måndas var jag ute en sväng oxå, men det var bara en kortis. det får allt bli en promenad imån. jag tar alltid rundan förbi drömhuset och förenar nytta med nöje!!


//fcp

veckan sa swisch!


eftersom mackan jobbade eftermidda såg jag till att vara extra upptagen den här veckan. och jag lyckades. i måndas hade lilla t och jag tjejkväll. det var mys. sen rullade det på med diverse aktiviteter med jobbet och lite häng med b.  lekte med hanna och lily en sväng oxå. var på sjukbesök både hos måmå och malin. sen i fredas fick jag återse min älskling äntligen! vi åt god pasta och myste i soffan.

igår var det storstädning och det sista fixet i klädkammaren gjordes. det blev vitt och fint! jag är nöjd! sen for vi en sväng till växjö.. och vi hade ingen aning om att det var så svårt att hitta till grand samarkand. anyway jag gick på reklamen och köpte easy tones.



så i förmiddas tog vi en liten promenad. man ska börja med små promenader annars finns risk för mycket träningsvärk...



//fcp

Smulan Juli

Det här är en blogg om mitt roliga liv.

RSS 2.0